Nieuwjaarsboarden

We hebben nog niets gehoord over rayonhoofden die bij elkaar komen. Dus we gaan er weer helemaal voor om 1 januari het water op te gaan met zoveel mogelijk wakeboarders achter de boot.

Paul en Chiel zorgen er weer voor dat Blauw weer het water in gaat, laten we dus met zijn allen, als Wakeboardclub Loosdrecht laten zien dat we ons niet voor wat frisheid laten tegen houden, heel misschien gaat Dick ook, mits een beetje acceptabel water vanwege zijn enkel.

Aan de prijs kan het ook niet liggen want het wakeboarden is op deze dag gratis! Niets kan jullie dus nog tegen houden om lekker brr het water op te gaan en te laten zien dat je wakeboard hart op juiste plaats zit!

Iedereen is welkom om te komen boarden en aan te moedigen, natuurlijk op 01-01-2014 vanuit De Uitkijk vanaf 13.00.

Deze dag gaat Bar Bistro Bateau speciaal voor ons open voor de Nieuwjaarsborrel!
Clement en Brigitte zijn dit keer in Nederland en zullen het culinaire gedeelte voor ons verzorgen

Naast de nodige gezelligheid krijgen jullie tevens een preview van de Ronix en Hyperlite boards van 2014.

Bovendien kunnen jullie op 1-1 gratis kennismaken met de sup ervaring, Iksup legt weer sup’s voor jullie klaar om uit te proberen.
Tevens is er de mogelijkheid om een unieke sup tocht te maken door het fantastische natuur gebied achter de funtus ( dit wel tegen betaling)

Laat ons ivm de inkopen graag even weten of je van plan bent om langs te komen.

We zijn erg benieuwd wie in het nieuwe seizoen als eerste het water op gaat, Pien heeft het seizoen 2013 als aller laatste afgesloten, wie weet, heeft ze ook het lef om als aller eerste 2014 te starten?

Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen en hopen jullie allemaal weer te zien op 1 januari.

Groetjes,

Nol, Flo, Michiel, Mikey, Marijn, Bibian, Richard, Denise, Sander, Nils, Harry en Dick .

Nieuwjaarsboarden

onze partners: