Nieuwjaarsboarden 2015

Dit jaar was het weer ongeveer volledig tegen gesteld aan de seizoenen, in maart was het al prachtig, augustus was slecht, oktober was weer prachtig met dagen van 25 graden.
1 januari verwachten we dan ook minstens zomers weer. Dus we gaan er voor de 18e keer er weer helemaal voor om 1 januari het water op te gaan met zoveel mogelijk wakeboarders achter de boot.
Dit jaar willen we dus minstens 36 deelnemers op het water krijgen, je deelname wordt dus zeker gewaardeerd, en Dick heeft toe gezegd dat alle deelnemers een warm drankje op zijn rekening kunnen bestellen om weer op te warmen.

Paul, Chiel en Muis zorgen er weer voor dat Blauw weer het water in gaat, laten we dus met zijn allen, als Wakeboardclub Loosdrecht laten zien dat we weer op het water zijn op 1 januari.

Aan de prijs kan het ook niet liggen want het wakeboarden is op deze dag gratis! Niets kan jullie dus nog tegen houden om lekker het water op te gaan en te laten zien dat je wakeboard hart op juiste plaats zit!

Iedereen is welkom om te komen boarden en aan te moedigen, natuurlijk op 01-01-2015 vanuit De Uitkijk vanaf 13.00.

Amber opent De Serre speciaal voor ons voor de Nieuwjaarsborrel! De borrel hapjes zijn dus ook geregeld.

Naast de nodige gezelligheid krijgen jullie tevens een preview van de Ronix en Hyperlite boards van 2015.

Ook Ingrid sluit dit jaar aan met IKsup, en er is dus ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een suptocht over de Funtus, ook dit is dit jaar geheel gratis! Start van de Tocht is om 14.00.
Voor de sup tocht kan je je inschrijven via info@iksup.nl

Laat ons ivm de inkopen graag even weten of je van plan bent om langs te komen.

We zijn erg benieuwd wie in het nieuwe seizoen als eerste het water op gaat, Pien had in 2014 de koude eer om als eerste te starten. Helaas haperde blauw en had ze de koudste start ooit.

Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen en hopen jullie allemaal weer te zien op 1 januari.

Nieuwjaarsboarden 2015

onze partners: